Despre noi

Firma noastra a fost fondata in anul 2002 de oameni tineri si entuziasti, avand ca obiect de activitate importul si furnizarea de echipamente sportive de schi si tenis. Am reusit sa ne facem cunoscuti si sa ne dezvoltam in toata tara, nu numai prin marci de renume dar si prin seriozitatea de care am dat dovada in tot acest timp. Obiectivul nostru principal este acela de a oferi clientilor din tara o gama variata de articole sportive de iarna si de vara, al caror caracteristica este raportul incontestabil dintre calitate-pret.

Pe langa aceasta ne consolidam pozitia pe piata echipammentelor sportive prin oameni calificati in cele doua domenii de activitate, adaptati unui ritm alert si deselor schimbari inerente al activitatii noastre.

Directiile de activitate pun la dispozitie o gama larga de echipament sportiv de calitate la cele mai mari standarde ,incepand cu iarna: schiuri, legaturi, clapari, bete, imbracaminte si accesorii de schi alpin si schi fond ; si continuand cu vara: rachete tenis, grip si overgrip, racordaje, masini de racordat, tunuri de mingi, plase si accesorii teren, accesorii tenis.

• Inceputul o reprezinta compania FISCHER GmbH www.fischersports.com care se evidentiaza prin tehnologia de prima clasa al echipamentelor de iarna care le pune la dispozitia clientilor sai fideli: schiuri, clapari, legaturi , bete, imbracaminte si accesorii pentru schiul alpin si cel de fond, si care sunt doar cateva din elemetele dominante ale celui mai mare furnizor al nostru. In colectia de vara, Fischer GmbH este cunoscut pe piata romaneasca prin rachetele de tenis, imbracaminte de cea mai buna calitate si accesoriile aferente tenisului de camp.

Daca ramanem la sezonul de iarna, claparii DALBELLO www.dalbello.it sunt o marca renumita in ceea ce inseamna echipament sportiv. S-au facut remarcati prin confortul si tehnologia de ultima generatie pentru a raspunde pozitiv tuturor cerintelor clientilor.

• CÉBÉ www.cebe.com Atunci cand spunem Cébé ne gandim la ochelarii si castile de schi ce au o mare influenta in sportul de iarna. Marca Cébé este in topul celor mai buni furnizori de accesorii de schi inca din anul 1892 si care, odata cu cresterea sa pe piata mondiala a dus la imbunatatirea echipamentelor sportive prin calitate si succes.

• BOLLÉ www.bolle.com inseamna ochelari de soare, de schi si casti, inseamna protectie de 99% pentru cei care poarta lentile, precizie, securitate si confort.

• POKORNY www.pokorny-site.cz este un pion important al nostru deoarece acesta implica furnizarea de filee si accesorii pentru amenajarea terenurilor de tenis. 
 
• TOKO Wax and Care www.toko.ch reprezinta ingrijirea si protectia  tuturor echipamentelor de iarna prin: ceara pentru schi si accesorii, produse speciale pentru imbracamintea si incaltamintea de sezon. 

• SWIX Sports www.swixsport.com include ceara pentru ingrijirea tuturor accesoriilor sportului de iarna, schi alpin si de fond, biathlon, schi nordic, feeride si snowboard. 

• ALPENHEAT www.alpenheat.com aici sunt incluse acele accesorii care ofera clientilor un confort deosebit prin: incalzitoare de incaltaminte, haine, manusi dar, si pentru uscarea lor, toate adaptate in functie de temperatura si pentru ceea ce inseamna confort. 

• WATTS este un element deosebit in ceea ce priveste imbracamintea sportiva de iarna si de vara, evidentiata absolut prin raportul calitate-pret.

• PACIFIC Entermark GmbH  www.pacific.com  Marca Pacific este al doilea mare furnizor al nostru de: rachete tenis, racordaje, mingi, gripuri si overgripuri, masini de racordat, imbracaminte si accesorii. Linia de productie este una vasta si diversa ce satisface nevoile tuturor consumatorilor din domeniul tenisului, badmintonului si squasului. Prin preluarea tehnologiei Fischer Tennis, marca Pacific a devenit o marca completa cu rachete perfomante pentru toate tipurile de jucatori, incepand cu cei de performanta si terminand amatorii.

• GAMMA Sports  www.gammasports.com este un leader important cu un nivel de performanta recunoscut pe piata internationala si desigur pe piata romanesca prin: racordaje tenis, overgrip-uri, masini de racordat, tunuri de mingi si accesorii.

• SIGNUM Pro www.signum-pro.de Aici gasim o gama larga de accesorii de tenis, incepand de la racordaje si masini de racordat, overgrip-uri si imbracaminte de tenis.    

• SPORTS Tutor www.sportstutor.com Cand spunem tunuri de mingi, spunem Sports Tudor. Tehnologia care o aplica este una mondiala,  de top in acest domeniu, combinat cu o experienta de 20 de ani. Standardul de calitate si campatibilitate in controlul tehnologiei este evidentiat printr-o gama larga de tunuri de mingi si accesorii aferente acestora.


Prin calitatea serviciilor sale, SC SPORTS GAMES SRL poate fi considerat un furnizor complet, la care cu o singura oprire un client poate achizitiona toata gama de articole de schi si tenis.